JaMe-system Verkkokauppa > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia.

Toimituskulut:

- Pienet postiluukusta mahtuvat paketit 3€
- Postipaketti pituus alle 120cm 8€
- Postipaketit pituus 120cm - 180cm 16€

Yli 180 cm lähetykset vain matkahuollon kautta.
Matkahuollon kautta toimitetuista lähetyksistä vastaanottaja maksaa toimituskulut noutaessa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksaminen

  • Ennakkomaksu / Tilisiirto

Tuotteet maksetaan ennakkomaksuna Verkkokaupan tilille.
Maksu suoritetaan viitteellisellä laskulla, jonka voit tulostaa vaiheessa 4/5.
Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi tilausnumeron ja salasanan, jolla voit seurata tilauksen kulkua ja sieltä saat myös vahvistuksen postimaksuun.
Tämän jälkeen voit maksaa laskun.

  • Checkout
Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla
Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Lue lisää Checkoutista.

  • Klarna Lasku

Voit maksaa myös laskulla. Tilauksesi tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää, ja saat tilauksellesi 14 päivää maksuaikaa. Laskulla-maksutapaan lisätään 6 € laskutuslisä. Laskun toimitamme tilauksen mukana.

Verhot ja laskosverhot valmistetaan tilauksen mukaan, toimitusaika 1-3 viikkoa. Laskun toimitamme verhojen mukana, saat tilauksellesi 14 päivää maksuaikaa (alkaen verhojen lähetyksestä). Laskulla-maksutapaan lisätään 6 € laskutuslisä.

Laskulla palvelun ehdot:

- sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias
- sinulla ei saa olla luottotietomerkintöjä
- osoitteesi tulee olla sama kuin väestörekisteriin merkitty

Kun valitset maksutavaksi laskun, MUISTA LISÄTÄ SOTU:si SILLE VARATTUUN KENTTÄÄN. Oston yhteydessä hyväksyt, että Klarna tarkistaa luottotietosi.
Mikäli maksusuoritusta laskusta ei tule eräpäivään mennessä, Klarna lähettää laskusta maksuhuomautuksen, josta peritään huomautusmaksu.

Klarna Lasku

Lue lisää Klarnasta.

Tavaroiden toimitus.

Tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää siitä hetkestä, kun suoritus näkyy tilillä.
Verhot ja laskosverhot valmistetaan tilauksen mukaan, joten toimitusaika 1-3 viikkoa siitä hetkestä, kun suoritus näkyy tilillä.

Koska tilausjärjestelmämme ei ole yhteydessä varastotilanteeseen, tilaamasi tuote saattaa olla tilapäisesti loppu. Tälläisissä tilanteissa otamme yhteyttä sähköpostitse.

Tuotteiden palautus.


Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

- Tuotteen pitää olla käyttämätön ja avaamaton.
- Palautuksesta on ilmoitettava etukäteen sähköpostilla.
- Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tai katkaistu asiakkaan määrittämillä mitoilla esim. pakkakankaat, verhot, laskosverhot ja mekanismit. (jos tuote on virheellinen tai koko poikkeaa oleellisesti tilauksesta, niin tuotteella on palautusoikeus)

Tietosuojaseloste

Tämä on yrityksen henkilötietolain (10 ja 24 §) ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste. Laadittu 24.5.2018. Viimeisin muutos 24.5.2018.

1. Rekisterinpitäjä
JaMe-system Oy, Kipparinpolku 2, 29100 LUVIA

2. Rekisteristä vastaava yhteyshenkilö
Janne Huhtala, janne.huhtala@nic.fi, 040 513 3735

3. Rekisterin nimi
Yrityksen asiakasrekisteri.

4. Oikeusperuste ja henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on:
- henkilön suostumus (dokumentoitu, yksilöity, tietoinen ja yksiselitteinen)
- rekisterinpitäjän oikeutettu etu (asiakassuhde)

Henkilötietojen käsittely on välttämätöntä tilaus- ja laskutustietojen tarkastamikseksi. Tietoja ei käytetä automatisoituun päätöksentekoon tai profilointiin.

5. Rekisterin tietosisältö
Rekisteriin tallennettavia tietoja ovat: henkilön nimi, yritys/organisaatio, yhteystiedot (puhelinnumero, sähköpostiosoite, osoite), verkkoyhteyden IP-osoite, tiedot tilatuista tuotteista, laskutustiedot ja mahdolliset muut kaupantekoon pakolliset tiedot.

Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus- laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään turvallisesti.

6. Säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta verkkokaupan tilauslomakkeesta, jossa asiakas luovuttaa tietojaan.

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle
- Tietoja ei luovuteta tai julkaista säännönmukaisesti muille tahoille pl. Klarna-laskulla tilattavien tiedot, jotka Klarna tarkistaa ennen ostotapahtuman valmistumista.
- Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta myös EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisterin käsittelyssä noudatetaan huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään internetpalvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjä huolehtii siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

9. Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista
Jokaisella rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus tarkistaa rekisteriin tallennetut tietonsa ja vaatia mahdollisen virheellisen tiedon korjaamista tai puutteellisen tiedon täydentämistä. Mikäli henkilö haluaa tarkistaa hänestä tallennetut tiedot tai vaatia niihin oikaisua, pyyntö tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

10. Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee lähettää kirjallisesti (sähköpostitse) rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuoja-asetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa).

 Ostoskori

JaMe-system Oy, Kipparinpolku 2, 29100 Luvia, Satakunta, Finland
puh. 0405133735, sähköpostiosoite info@jame-system.fi
Viimeksi päivitetty 2020-07-03 19:00:16