JaMe-system Verkkokauppa > Toimitusehdot

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot koskevat Suomeen toimitettavia tilauksia.

Toimituskulut:

- Pienet postiluukusta mahtuvat paketit 3€
- Postipaketti pituus alle 120cm 8€
- Postipaketit pituus 120cm - 180cm 16€

Yli 180 cm lähetykset vain matkahuollon kautta.
Matkahuollon kautta toimitetuista lähetyksistä vastaanottaja maksaa toimituskulut noutaessa.

Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Maksaminen

  • Ennakkomaksu / Tilisiirto

Tuotteet maksetaan ennakkomaksuna Verkkokaupan tilille.
Maksu suoritetaan viitteellisellä laskulla, jonka voit tulostaa vaiheessa 4/5.
Tehtyäsi tilauksen saat sähköpostiisi tilausnumeron ja salasanan, jolla voit seurata tilauksen kulkua ja sieltä saat myös vahvistuksen postimaksuun.
Tämän jälkeen voit maksaa laskun.

  • Checkout
Maksutavat

Maksu pankkipainikkeilla
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Joustoraha palvelu on tarkoitettu kaikille yli 20-vuotiaille suomalaisille yksityishenkilöille ja maksimissaan 1000 euron ostoksiin.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa!

Maksut luottokorteilla
Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

Lue lisää Checkoutista.

  • Klarna Lasku

Voit maksaa myös laskulla. Tilauksesi tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää, ja saat tilauksellesi 14 päivää maksuaikaa. Laskulla-maksutapaan lisätään 6 € laskutuslisä. Laskun toimitamme tilauksen mukana.

Verhot ja laskosverhot valmistetaan tilauksen mukaan, toimitusaika 1-3 viikkoa. Laskun toimitamme verhojen mukana, saat tilauksellesi 14 päivää maksuaikaa (alkaen verhojen lähetyksestä). Laskulla-maksutapaan lisätään 6 € laskutuslisä.

Laskulla palvelun ehdot:

- sinun täytyy olla vähintään 18-vuotias
- sinulla ei saa olla luottotietomerkintöjä
- osoitteesi tulee olla sama kuin väestörekisteriin merkitty

Kun valitset maksutavaksi laskun, MUISTA LISÄTÄ SOTU:si SILLE VARATTUUN KENTTÄÄN. Oston yhteydessä hyväksyt, että Klarna tarkistaa luottotietosi.
Mikäli maksusuoritusta laskusta ei tule eräpäivään mennessä, Klarna lähettää laskusta maksuhuomautuksen, josta peritään huomautusmaksu.

Klarna Lasku

Lue lisää Klarnasta.

Tavaroiden toimitus.

Tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää siitä hetkestä, kun suoritus näkyy tilillä.
Verhot ja laskosverhot valmistetaan tilauksen mukaan, joten toimitusaika 1-3 viikkoa siitä hetkestä, kun suoritus näkyy tilillä.

Koska tilausjärjestelmämme ei ole yhteydessä varastotilanteeseen, tilaamasi tuote saattaa olla tilapäisesti loppu. Tälläisissä tilanteissa otamme yhteyttä sähköpostitse.

Tuotteiden palautus.


Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

- Tuotteen pitää olla käyttämätön ja avaamaton.
- Palautuksesta on ilmoitettava etukäteen sähköpostilla.
- Palautusoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu tai katkaistu asiakkaan määrittämillä mitoilla esim. pakkakankaat, verhot, laskosverhot ja mekanismit. (jos tuote on virheellinen tai koko poikkeaa oleellisesti tilauksesta, niin tuotteella on palautusoikeus)

Toimintatavat

Emme luovuta mitään asiakkaan meille antamia tietoja eteenpäin kolmansille osapuolille.

 Ostoskori

JaMe-system Oy, Kipparinpolku 2, 29100 Luvia, Satakunta, Finland
puh. 0405133735, sähköpostiosoite info@jame-system.fi
Viimeksi päivitetty 2018-04-25 19:23:19